Referat årsmötet 2022.

Årsmötet i Träffstugan på lördagen den 26 mars samlade 28 personer. Allt startade sedvanligt med tipsrundan utanför huset i den fina vårsolen. Kristina Åkerstedt hade hittat på tipsfrågorna som inte var helt lätta.

Väl inne, välkomnade Siw Sjöberg församlingen och tände två ljus. Gunborg Lundkvist talade fint om de två tidigare medlemmarna Helfrid Uvholm och Gun Holmgren som hade gått bort under året. Helfrid har varit mångårig medlem i föreningen och var aktiv nästan in i det sista som revisor. Gun var under lång tid mycket aktiv i styrelsen, innan hon insjuknade. Gunborg avslutade med att läsa en dikt av Pär Lagerkvist, En gång skall du vara en av dem som levat för längesen…

Själva årsmötesförhandlingarna avhandlades snabbt med Ann-Marie Ekvall som van och energisk ordförande. Hon satt ju länge på ordförandeposten ända till Torsten och hon flyttade till Onsala för åtta år sedan. Styrelsen i stort oförändrad med Kerstin Sanell som ny suppleant.

Därefter vankades det kaffe och hembakade semlor från restaurangen Free Art/Hörnan på Kungsgatan, i samma lokal där Siw hade affär. Kristina gick igenom rätta svar till tipspromenaden och Marita delade ut priser, som bestod av påsar med ekologisk frukt.

Som avslutning gick vi igenom årsprogrammet och berättade lite om de olika aktiviteterna.

Ulla Rodén

 

Siw hälsade välkommen och Ann-Marie höll i årsmötesklubben

Välbesökt möte

Gamla trotjänare

Nya ansikten

Kristina gjorde tipsfrågorna

Goda semlor från Free Art/Hörnan.

 

Foto – Marita Moosman (klicka för större bild)