Pris för förtjänstfulla insatser…

Vid nationaldagsfirandet på Fästningstorget fick jag ett erkännande och en prissumma för förtjänstfulla insatser i Karlsborgs föreningsliv.

Prissumman som jag får skall gå till den förening jag verkar i. I många år har jag varit aktiv i Naturskyddsföreningen och Konstföreningen. Jag är väl med på ett litet hörn i andra föreningar också, men jag väljer att dela prissumman till de föreningar som ligger mig varmast om hjärtat, Naturskyddsföreningen och Konstföreningen.

Jag är glad och tacksam för uppmärksamheten och säger TACK till dem som nominerat mig och till Kultur- och fritidsnämnden som tog beslutet.

Tack också till alla Er som jag har haft förmånen att jobba tillsammans med i föreningarna, det har givit mig många fina vänner.

Karlsborg den 7 juni 2017

Gunborg Lundkvist

Foto – Kristina Flemsjö

OBS – missa inte nattvandringen på lördag, se nedan.